fbpx

MARIO KART

Karten met Mario of met de andere karakters van Nintendo! Deze populaire kart is het leukst om tegen elkaar te spelen. Zo zie je dmv de camera ook je tegenstander in beeld. Een ervaring die je nog niet thuis hebt beleefd!

Mario Kart
Jurassic Park

JURASSIC PARK

Het doel van deze shooter is om alle levels door te komen vol met dinosaurussen die je proberen tegen te houden. Blijf jij veilig? Dit spel is zowel met 1 speler te spelen als met elkaar.

BASKETBAL

Gooi jij raak met dit leuke basketbal spel? Zorg voor minimaal 40 punten en kom steeds verder. Gooi jij een highscore of win je van je beste vriend/vriendin?

Basketbal
Time Crisis 4

TIME CRISIS 4

Met dit spel ga je met een los geweer door allemaal soorten levels. Met de pedalen op de grond kun je ook echt bukken voor je tegenstanders en maakt dit schietspel het zo realistisch mogelijk.  Ook kun je zelfs van wapens wisselen. Kan jij de EINDBAAS aan?

PACMAN & ARCADE

Speel PACMAN en andere klassiekers op meerdere kasten. Een kleine greep uit de mogelijke games: PACMAN, Street Fighter, Mortal Kombat, Ninja Turtles, The Simpons, Donkey Kong, NBA Jam, Mario Bros, Space Invaders en nog veel meer...

Pacman
Boksbal

BOKSBAL

Wie is de sterkste? Kijk wie de hoogste score kan slaan met de boksbal. Als je de hoogste score behaalt kun je zelfs prijzen winnen! Maar laat maar eerst zien aan je vrienden wie de sterkste is!

BATMAN

Race met deze batmobiel door verschillende levels en zorg dat je jouw tegenstanders tegenhoudt door middel van de twee schietknoppen in je batmobiel. Zorg jij dat ze niet ontsnappen?

Batman
Hyperspace xbox

HYPERSPACE XBOX

Speel meerdere populaire spellen op deze speciale game machine. Denk aan FIFA, NBA 2k22, Dead or Alive en nog een stuk of 20 andere games. Ga lekker zitten op de bank en speel je favoriete games.

AIRHOCKEY

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken. Zorg jij dat de puck bij je tegenstander in het gat terecht komt? Deze airhockey kun je zelfs spelen t/m 4 spelers (1VS1 of 2VS2).

Airhockey
Flipperkast

FLIPPERKAST

Deze Star Wars flipperkast wil je echt spelen. Mooie effecten.

SUPER BIKES

Race op een echte motor bike tegen meerdere virtuele tegenstanders of race tegen je beste vriend of vriendin. Voor het spel begint kun je zelfs jouw motor bike helemaal pimpen (soort motor, kleur en nog veel meer opties). Wie is er het snelst bij de finish?

Super Bikes

En nog veel meer . . .

Hierboven heb je een aantal populaire games gezien uit onze collectie. Zo zijn er nog meer zoals de Deadstorm Pirates, Burnin Rubber, Playseat racing enz. Bij sommige machines is het zelfs mogelijk meerdere spellen of varianten te spelen.

Ontdek deze door een bezoek te brengen aan Gamehal Spijkenisse.

Coming Soon

Wij proberen continue spellen toe te voegen zoals binnenkort VR GAMING. Heb jij suggesties? Laat het ons zeker weten.


OPENINGSTIJDEN

Woensdag t/m zondag

Alleen op reservering. Check de beschikbare tijden in onze live agenda. klik hier voor meer info.


ADRES

Spuistraat 6
3201AR Spijkenisse

0181 858 989

klik hier om direct een bericht te sturen via Whatsapp

spijkenisse@gamehal.nl

© 2023 Gamehal Spijkenisse